Bestil Bil Transfer

Ønsker du at få din bil flyttet, mens du vandrer på Gendarmstien, behøver du blot udfylde og sende formularen herunder.

Du kan herefter se frem til inden for 24 timer at modtage en aftale pr. mail. Hvis du kan godkende den, svarer du tilbage pr. mail med et "OK". Alle detaljer vil fremgå af aftalen.

Hvis du vil læse lidt mere om hvordan vores bil-transfers foregår, kan du læse mere på denne side, inden du udfylder formularen herunder.

Det er en forudsætning, at bilen er i trafiksikker stand, kaskoforsikret og at der er to nøgler til den.

Hvis du er sent ude: Du skal have vores aftale i hånden med dens instruktioner inden du begynder din vandretur. Er du sent ude er det en god ide også at ringe eller sende en sms, så din bestilling kan blive ekspederet straks. Send en sms eller ring på 2855 3455. Ofte kan det lade sig gøre med kort varsel. Vær også opmærksom på om aftale-mailen måske ligger i din spam folder.

Orange Transfer til reduceret pris

I tider med spidsbelastning udbyder vi biltransfer til reduceret pris, hvis vi må bestemme retningen du går i samt datoen vi flytter bilen på.

Det kan derfor betale sig for dig at tjekke om vi har en Orange Transfer, der passer ind i dine planer. Datoen for din Orange Transfer skal blot ligge inden for de dage, du vandrer, men den må ikke være sidstedagen.

Vi udbyder disse billige flytninger til halv pris for at forbedre vores logistik. 
De fleste vælger at vandre fra Padborg mod Skovby. Det giver relativt flere biler, som vi skal flytte i samme retning. Med dette tilbud forsøger vi at skabe ligevægt.

Listen på Facebook er vejledende, da en tur kan være afsat inden vi når at fjerne den fra listen. I så fald tilbyder vi dig turen til standard pris.

Du finder Orange Transfers på vores Facebook side:
https://www.facebook.com/gendarmstienflexFerielukning:

Vi holder ferielukket fra den 26. august til og med den 4. september.

Bestilling

Ja tak, jeg anmoder hermed om flytning af min bil, mens jeg vandrer på Gendarmstien.

Hvor skal man begynde turen:
I Padborg eller Skovby?


Traditionen siger Padborg, men mange har haft en bedre oplevelse ved at gå den modsatte retning, fra Skovby mod Padborg.

Hvorfor? Af den simple grund, at du så går imod strømmen.

Alle pakketurene starter i Padborg, og turistkontorets kort lægger op til at man starter i Padborg. Så de fleste begynder turen i Padborg.

Resultatet er, at du mere eller mindre følges med andre vandrere på en dag, hvor der er mange ude på ruten. Det er fint, hvis man ønsker selskab, men det var måske ikke meningen med turen.

Begynder du derimod i Skovby og går imod strømmen, følges du ikke med så mange andre. Derimod møder du en del, som dukker op og er væk igen øjeblikket efter. 

Det giver dig en praktisk fordel, for så kan du spørge dem hvor langt der er til den næste vandpost, det næste toilet eller den næste kop kaffe. De ved det, for de kommer lige derfra.

I dette blogindlæg om kunsten at vælge retning går vi lidt dybere i de overvejelser, man kan have.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.