Bagage Transfer

Tag et læs af dine skuldre med Bagage Transfer

IMG_20200607_161810jpg
Billedet: Lene tog turen langs hele Gendarmstien på kun 3 dage incl. kørsel til og fra Nordjylland.
Uden den tunge oppakning og takket være lige dele kondition og viljestyrke var det muligt.


Befri ryggen for den tunge rygsæk. Gå ubesværet og nyd turen. 
Overnatter I på Bed & Breakfast, vandrerhjem eller hotel? Så lad os flytte jeres tunge bagage, mens I vandrer med en let oppakning. 

Vi tilbyder også at flytte jeres bil fra dér hvor jeres tur starter til stedet hvor den ender. Samtidig sørger vi for, at jeres bagage ligger i den, når vandreturen er slut. Så kan I køre direkte hjem, når I er nået i mål.

Sådan kan vi gøre det:
  • Vi mødes, når I ankommer. Det vil typisk være i Padborg eller Skovby, men det kan også være andre steder langs Gendarmstien. Her overtager vi den tunge del af jeres bagage og kører den til jeres første overnatningssted.
  • Bilen parkerer vi ved Alnor Strandpark, hvor I passerer den og har adgang til den. Samtidig har vi opsyn med den.
  • Den følgende dag flytter vi bagagen fra dér hvor I overnattede, til det næste overnatningssted.
  • Den sidste dag flytter vi bagagen over i jeres bil og placerer den dér, hvor jeres tur slutter. Ekstranøglen, som vi har benyttet, låser vi inde i bagagerummet.
  • Kør direkte hjem efter en fantastisk tur. I undgår at overbelaste jer fysisk og slipper for en lang bustur for at komme tilbage til bilen. 


Priser på Bagage Transfer incl. Bil Transfer

Første dag:
 Vi møder jer, kører bagagen til det første overnatningssted og parkerer bilen trygt og under opsyn, lige på ruten ved Alnor Strandpark, Gråsten:
350 kr.

Mellemdagene:  Vi flytter jeres bagage fra forrige overnatningssted til næste overnatningssted:
225 kr. pr. dag

Sidste dag: Vi henter jeres bagage ved det sidste overnatningssted, placerer det i jeres bil og parkerer den ved turens mål. Dette vil typisk være Skovby eller Padborg, men det kan også være et andet sted langs Gendarmstien.
350 kr.

Priserne gælder for een bil med op til 5 personers bagage.
Vi afregner ved ankomsten via MobilePay.


Forudsætninger:
Når vi aftaler dette forløb, skal alle aftaler med jeres overnatningssteder være på plads, så I kan give os datoer og adresser. Overnatningsstederne skal være gjort opmærksom på, at vi afhenter og bringer jeres bagage.

Det forudsættes, at I har to nøgler til bilen. Vi vil forsøge at låse ekstranøglen inde i bilen, når vi stiller den til jer på sidstedagen. Hvis dette ikke er muligt, henter I den på vores adresse Gl. Færgevej 59, Gråsten, på hjemturen i bilen.  

Bor du i shelter eller telt?
Vi kan desværre IKKE tilbyde denne service, hvis I sover i shelter, telt eller under åben himmel, for så vil der ikke være nogen til at tage imod jeres bagage. I dette tilfælde må I selv bære rygsækken, men til gengæld kan vi tilbyde at flytte jeres bil.


|  Aktuelt  |  Priser  |  Kontakt  |   Koncept  |   Q&A  |