Bagage-transfer

Tag et læs af dine skuldre med Bagage Transfer, med eller uden bil.

IMG_20200607_161810jpg
Billedet: Lene tog turen langs hele Gendarmstien på kun 3 dage incl. kørsel til og fra Nordjylland.
Uden den tunge oppakning og takket være lige dele kondition og viljestyrke var det muligt.


Befri ryggen for den tunge rygsæk. Gå ubesværet og nyd turen. 
Overnatter I på Bed & Breakfast, vandrerhjem eller hotel? Så lad os flytte jeres tunge bagage, mens I vandrer med en let oppakning. 

Vi tilbyder også at flytte jeres bil fra dér hvor jeres tur starter til stedet hvor den ender. Samtidig sørger vi for, at jeres bagage ligger i den, når vandreturen er slut. Så kan I køre direkte hjem, når I er nået i mål.

I har 4 muligheder:
  • Kun bil: Vi flytter bilen fra det sted, hvor jeres tur starter, til dér, hvor den slutter.
    Bagagen bærer I selv.

  • Kun bagage: Vi flytter kun jeres bagage fra overnatningssted til overnatningssted.
  • Bil og bagage: Vi flytter jeres bagage fra sted til sted, og flytter samtidig bilen frem til dér hvor turen slutter.
  • Bil og bagage: I lader al den tunge bagage blive i bilen, som vi flytter for jer hver dag under jeres tur. Så har I både bagagen og bilen ved hånden hver aften. Denne mulighed kan som den eneste benyttes, når du overnatter i shelter eller telt.
I kan læse mere om de 4 muligheder herunder.

OBS: Hver bagageenhed må maksimalt veje 11 kg.
Priserne gælder for een bil med op til 5 personers bagage.
Vi afregner ved ankomsten via MobilePay.

Den helt enkle:
Vi flytter din bagage mellem dine overnatningssteder


Vi flytter din eller din gruppes bagage fra jeres overnatningssted til det næste overnatningssted, så jeres bagage er tilgængelig for jer på de forskellige overnatningssteder uden at I behøver at slæbe på den.

Overnatningsstedet skal være et Bed&Breakfast, en campingplads eller et hotel. Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i telt eller shelter.
Vi flytter bagage i tidsrummet mellem kl. 9:30 og kl 16:00.  OBS: Hver bagageenhed må maksimalt veje 11 kg.

Pris:  200 kr. plus 20 kr. pr. bagageenhed pr. dag

Prisen gælder uanset hvor mange I er sammen.

Eksempel:
4 venner er på tur sammen, hver med 1 kuffert.
Det giver flg. udregning: 200 kr + (4 x 20 kr.) = 280 kr. om dagen.
Deler de 4 regningen, bliver det 70 kr. til hver om dagen.

Priser på Bagage Transfer incl. Bil Transfer


Lad os flytte jeres bagage fra overnatningssted til overnatningssted samtidig med at vi flytter jeres bil fra det sted I begyndte jeres tur til det sted, hvor I slutter turen.

Når I ankommer til bestemmelsesstedet på sidstedagen, bliver I mødt af jeres bil, fuldt pakket og parat til hjemturen. Dejligt nemt, ikke?

Første dag:
  Vi mødes og I låner os en ekstranøgle til bilen, hvorefter I kører til turens startsted, parkerer og begynder vandringen. Imens flytter vi jeres bagage til det første overnatningssted og parkerer bilen trygt og under opsyn, lige på ruten ved Alnor Strandpark, Gråsten.
Pris: 300 kr.

Mellemdagene:  Vi flytter jeres bagage fra forrige overnatningssted til næste overnatningssted:
Pris: 200 kr. plus 20 kr. pr. bagageenhed pr. dag

Sidste dag: Vi henter jeres bagage ved det sidste overnatningssted, placerer den i jeres bil, som vi parkerer ved turens mål. Dette vil typisk være Skovby eller Padborg, men det kan også være et andet sted langs Gendarmstien.
Pris: 300 kr.

Priser på daglig transfer af Bil med Bagage


Dette er luksus versionen af vores transfer tilbud: Vi flytter jeres bil fra overnatningssted til overnatningssted, hver dag.  Denne mulighed kan som den eneste benyttes, når du overnatter i shelter eller telt, fordi din bagage bliver i bilen.

.Det betyder, at I ikke blot har al jeres bagage hos jer hver nat. I har også bilen, så I kan komme rundt omkring. I kan tage en sen eftermiddagsudflugt til Gråsten Slot eller en tur til Sønderborg for at spise. I kan også smutte en tur over grænsen, hvis den er åben.

Første dag:
 Vi låner en ekstranøgle til bilen, hvorefter I kører til turens startsted, parkerer og begynder vandringen. Imens flytter vi jeres bil til det første overnatningssted.
Pris: 350 kr.

Mellemdagene:  Vi flytter jeres bil fra forrige overnatningssted til næste overnatningssted:
Pris: 350 kr. pr. dag

Sidste dag: Vi henter jeres bil, fuldt pakket med jeres bagage, og stiller den ved målet for jeres tur. Dette vil typisk være Skovby eller Padborg, men det kan også være et andet sted langs Gendarmstien.
Pris: 350 kr.

Priserne gælder for een bil.
Vi afregner ved ankomsten via MobilePay.Forudsætninger:
Når vi aftaler dette forløb, skal alle aftaler med jeres overnatningssteder være på plads, så I kan give os datoer og adresser. Overnatningsstederne skal være gjort opmærksom på, at vi afhenter og bringer jeres bagage.

Det forudsættes, at I har to nøgler til bilen. Vi vil forsøge at låse ekstranøglen inde i bilen, når vi stiller den til jer på sidstedagen. Hvis dette ikke er muligt, henter I den på vores adresse Gl. Færgevej 59, Gråsten, på hjemturen i bilen.  

Bor du i shelter eller telt?
Vi kan desværre IKKE tilbyde denne service, hvis I sover i shelter, telt eller under åben himmel, for så vil der ikke være nogen til at tage imod jeres bagage. I dette tilfælde må I selv bære rygsækken, men til gengæld kan vi tilbyde at flytte jeres bil.


|  Aktuelt  |  Priser  |  Kontakt  |   Koncept  |   Q&A  |