Flex service

Koncept og priser på GendarmstienFlex pakketure


2020 sæsonen

Den forgangne sæson var en fantastisk oplevelse for os og vore gæster. Mange oplevede Gendarmstien for første gang og nogle har allerede booket nye ophold for at tage turen den modsatte retning i år.

En stor ændring bliver, at vi ikke længere kan tilbyde ophold i vort eget hus. I stedet har vi lavet aftaler med andre udbydere, så der i år bliver flere valgmuligheder. Læs mere herom i næste afsnit.

Booking i 2021 sæsonen

Vi har åbnet vores kalender, så du nu kan begynde at booke dine ture på Gendarmstien.

 Priserne

Vores priser er blevet justeret lidt i forhold til sidste år. Det har været nødvendigt i og med vi må købe overnatningerne hos andre. Da vi prioriterer kvalitet i form af gode faciliteter, renlighed og en god og ærlig betjening, kan vi ikke samtidig presse priserne. Ikke desto mindre er de blevet lavere, hvis man er flere afsted.

Det gode koncept er i alt væsentligt uændret

Det, der ligger fast, er principperne i det unikke koncept, som vi indførte sidste år.

Det handler om, at du bliver serviceret af os fra start til slut. Du bliver hentet ude på Gendarmstien dér, hvor du spontant ønsker at afslutte dine dagsture, og du kan fortsætte fra samme sted på ruten den næste morgen. 

Overnatningerne foregår samme sted gennem hele forløbet. Det betyder, at du ikke skal bære på din bagage og at du ved, hvor du skal sove om natten. Ingen overraskelser.  

Nyt for i år er, at du i nærområdet kan tilkøbe varm aftensmad for 58 kr. per person 6 af ugens dage. Det ved vi, de fleste af vores gæster vil sætte pris på.

Corona forholdsregler gældende i 2021

Af hensyn til covid-19 situationen har vi valgt at indføre en enkelt ændring i vores procedure. Sidste år hoppede vi alle sammen ind i vores bil og blev kørt både ud og hjem. Det gjorde, at vi kom ganske tæt på hinanden i over en time hver dag. Det gik godt dengang, men vi ønsker at undgå den tætte kontakt så længe pandemien raser, som den gør for tiden.

For at minimere risikoen for os alle, har vi valgt at skabe den størst mulige sociale afstand. Det gør vi ved, at I kører ud i egen bil om morgenen og parkerer den, dér hvor jeres dagstur starter.

Når dagen er ved at være omme og I ønsker at blive hentet, ringer I efter os og fortæller hvor på Gendarmstien I befinder jer. Vi kommer så og bringer jer til jeres egen bil, så I kan køre hjem i den.

Mens vi er i samme bil, bærer vi alle maske.  

Gråsten Slotshave - altid et besøg værd.


Sådan foregår din pakketur

Ankomstdagen:
I kører direkte til starten af Gendarmstien, parkerer bilen og begynder at vandre. Når dagen er ved at være omme - eller når I bliver trætte - ringer I efter os. Vi sørger for, at både I og jeres bil kommer frem til jeres overnatningssted, hvor I vil bo de næste par dage. 

Mellemdagene:
Med en ganske let oppakning (typisk regnslag og madpakke), kører I tilbage til det sted på Gendarmstien, hvortil I nåede dagen før, og parkerer bilen.

Sidst på dagen, når I har vandret så langt, som energien har rakt til, ringer I efter os. Så kommer vi og bringer jer tilbage til jeres egen bil, så I kan køre hjem til overnatningsstedet.

Afrejsedagen:
Efter morgenmaden pakker I jeres bil og kører derhen,  hvorfra I ønsker at begynde den sidste dagsvandring. I parkerer og begynder dagens vandring. Når I er kommet i mål, ringer I efter os, så vi kan komme og bringe jer tilbage til jeres egen bil. Her afregner vi og tager afsked, hvorefter I begynder hjemturen.

Priser og muligheder

Priserne for 2021 afhænger af din indkvarteringsform.
Du kan i år vælge mellem 2 former:

  • Indkvatering i hytte(r) i Rinkenæs.
    Kapacitet op til 4 personer pr. hytte.
  • Privat lejlighed i Egernsund.
    Kapacitet op til 4 personer.
Minimum booking er 2 overnatninger. 

Betaling og afbestilling:
Der betales intet depositum.
Afbestilling kan frit foretages frem til 10 dage inden opholdet.
Ved afbestilling senere end dette faktureres 50%.
Ved udeblivelse faktureres 50%.
Afregning sker kontant eller via MobilePay under opholdet.
Alle priser er incl. moms.

Privat lejlighed ud til Egernsund havn

Her bor I godt i lækre værelser på 1. sal i privat villa ud til sundet. 

Soveværelset har dobbeltseng og arbejdsbord, og der er endnu en dobbeltseng i et separat værelse. Er I to, der ikke sover sammen, kan I få separate rum uden merpris. 

Opholdsrummet byder på sofa og TV, køleskab, kedel og mikrobølgeovn. Der hører badeværelse til lejligheden, som er pleceres direkte ved Egernsund havn med udsigt til Alnor lystbådehavn og et langt kig ind til Gråsten havn.

Opdatering 23/4:
MAJ, JUNI og JULI er nu fuldt bookede.

Priserne inkluderer ophold i lejligheden med alle tillæg, morgenmad, madpakker samt al transport.

Der er 5-6 gode spisesteder i nærheden, flere med take-away samt 5 pizzaria. På Rinkebæshus kan I få traditionel varm aftensmad alle dage bortset fra mandage. 


Hytter ved Rinkenæshus

Rejser I mange sammen, har vi kapaciteten til jer på Rinkenæshus.

Her finder I hytter med op til 4 sovepladser pr. hytte. I finder også en campingplads og et varmt køkken, der tilbyder TakeAway aftensmad for 58 kr pr. kuvert.

Bestiller du et GendarmstienFlex ophold i en af Rinkenæshus' hytter, er der morgenmad og en god madpakke inkluderet.

Alt brød er hjemmebagt af Lone, som er kok og medejer sammen med Gitte, som er bygningsingeniør.

Gitte og Lone overtog stedet i 2020, og er i gang med en større, trinvis renovering af det gamle medborgerhus med café, gildesal, køkken  og campingplads.

Booking:
Ring eller sms til 2855 3455 kl. 9-21 alle ugens dage eller send en mail til:   mail@gendarmstienflex.dk

Priserne inkluderer:

Overnatning i hytte
Sengelinned og håndklæder
Morgenmad
Madpakker
Transport til og fra Gendarmstien

De store hytter er udstyret med separate soverum, køleskab, vask og spisebord. De mindre har ét rum med 2 sovepladser. Der er fælleskøkken og badefaciliteter i hovedbygningen.