Flex service

Koncept og priser på GendarmstienFlex pakketure


Booking i 2021 sæsonen


Det gode koncept er i alt væsentligt uændret

Det handler om, at du bliver serviceret af os fra start til slut. Du bliver hentet ude på Gendarmstien dér, hvor du spontant ønsker at afslutte dine dagsture, og du kan fortsætte fra samme sted på ruten den næste morgen. 

Overnatningerne foregår samme sted gennem hele forløbet. Det betyder, at du ikke skal bære på din bagage og at du ved, hvor du skal sove om natten. Ingen overraskelser.  

Når dagen er ved at være omme og I ønsker at blive hentet, ringer I efter os og fortæller hvor på Gendarmstien I befinder jer. Vi kommer så og bringer jer til jeres egen bil, så I kan køre hjem i den.

Sådan foregår din pakketur

Ankomstdagen:
I kører direkte til starten af Gendarmstien, parkerer bilen og begynder at vandre. Når dagen er ved at være omme - eller når I bliver trætte - ringer I efter os. Vi sørger for, at både I og jeres bil kommer frem til jeres overnatningssted, hvor I vil bo de næste par dage. 

Mellemdagene:
Med en ganske let oppakning (typisk regnslag og madpakke), kører I tilbage til det sted på Gendarmstien, hvortil I nåede dagen før, og parkerer bilen.

Sidst på dagen, når I har vandret så langt, som energien har rakt til, ringer I efter os. Så kommer vi og bringer jer tilbage til jeres egen bil, så I kan køre hjem til overnatningsstedet.

Afrejsedagen:
Efter morgenmaden pakker I jeres bil og kører derhen,  hvorfra I ønsker at begynde den sidste dagsvandring. I parkerer og begynder dagens vandring. Når I er kommet i mål, ringer I efter os, så vi kan komme og bringe jer tilbage til jeres egen bil. Her afregner vi og tager afsked, hvorefter I begynder hjemturen.

Gråsten Slotshave - altid et besøg værd.

Priser og muligheder

Priserne for 2021 afhænger af din indkvarteringsform.
Du kan i år vælge mellem 2 former:

  • Indkvatering i hytte(r) i Rinkenæs.
    Kapacitet op til 4 personer pr. hytte.
  • Privat lejlighed i Egernsund.
    Kapacitet op til 4 personer.
Minimum booking er 2 overnatninger. 

Betaling og afbestilling:
Der betales intet depositum.
Afbestilling kan frit foretages frem til 10 dage inden opholdet.
Ved afbestilling senere end dette faktureres 50%.
Ved udeblivelse faktureres 50%.
Afregning sker kontant eller via MobilePay under opholdet.
Alle priser er incl. moms.

Privat lejlighed ud til Egernsund havn

Her bor I godt i lækre værelser på 1. sal i privat villa ud til sundet. 

Soveværelset har dobbeltseng og arbejdsbord, og der er endnu en dobbeltseng i et separat værelse. Er I to, der ikke sover sammen, kan I få separate rum uden merpris. 

Opholdsrummet byder på sofa og TV, køleskab, kedel og mikrobølgeovn. Der hører badeværelse til lejligheden, som er pleceres direkte ved Egernsund havn med udsigt til Alnor lystbådehavn og et langt kig ind til Gråsten havn.

Opdatering 23/8:
Sommeren er fuldt booket. I oktober er der plads.

Priserne inkluderer ophold i lejligheden med alle tillæg, morgenmad, madpakker samt al transport.

Der er 5-6 gode spisesteder i nærheden, flere med take-away samt 5 pizzaria. På Rinkebæshus kan I få traditionel varm aftensmad alle dage bortset fra mandage. 


Hytter ved Rinkenæshus

Rejser I mange sammen, har vi kapaciteten til jer på Rinkenæshus.

Her finder I hytter med op til 4 sovepladser pr. hytte. I finder også et par fastliggende campingvogne, der kan lejes.

Bestiller du et GendarmstienFlex ophold i en af Rinkenæshus' hytter, er der morgenmad og en god madpakke inkluderet, samt kørsel.

Gitte overtog stedet i 2020, og er i gang med en større, trinvis renovering af det gamle medborgerhus med café, gildesal, køkken  og campingplads.

Booking:
Ring eller sms til 2855 3455 kl. 9-21 alle ugens dage eller send en mail til:   mail@gendarmstienflex.dk

Priserne inkluderer:

Overnatning i hytte
Sengelinned og håndklæder
Morgenmad
Madpakker
Transport til og fra Gendarmstien

De store hytter er udstyret med separate soverum, køleskab, vask og spisebord. De mindre har ét rum med 2 sovepladser. Der er fælleskøkken og badefaciliteter i hovedbygningen.