Flex service

Koncept for GendarmstienFlex pakketure


Booking i 2024 sæsonen


Det gode koncept er i alt væsentligt uændret

Det handler om, at du bliver serviceret af os fra start til slut.
Du bliver hentet ude på Gendarmstien dér, hvor du spontant ønsker at afslutte dine dagsture, og du kan fortsætte fra samme sted på ruten den næste morgen.
 

Overnatningerne foregår samme sted gennem hele forløbet. Det betyder, at du ikke skal bære på din bagage og at du ved, hvor du skal sove om natten. Ingen overraskelser.  

Når dagen er ved at være omme og I ønsker at blive hentet, ringer I efter os og fortæller hvor på Gendarmstien I befinder jer. Vi kommer så og bringer jer til jeres egen bil, så I kan køre hjem i den.

Du kan booke på telefon 2855 3455.

Sådan foregår din pakketur

Ankomstdagen:
I kører direkte til starten af Gendarmstien, parkerer bilen og begynder at vandre. Når dagen er ved at være omme - eller når I bliver trætte - ringer I efter os. Vi sørger for, at både I og jeres bil kommer frem til jeres overnatningssted, hvor I vil bo de næste par dage. 

Mellemdagene:
Med en ganske let oppakning (typisk regnslag og madpakke), kører I tilbage til det sted på Gendarmstien, hvortil I nåede dagen før, og parkerer bilen.

Sidst på dagen, når I har vandret så langt, som energien har rakt til, ringer I efter os. Så kommer vi og bringer jer tilbage til jeres egen bil, så I kan køre hjem til overnatningsstedet.

Afrejsedagen:
Efter morgenmaden pakker I jeres bil og kører derhen,  hvorfra I ønsker at begynde den sidste dagsvandring. I parkerer og begynder dagens vandring. Når I er kommet i mål, ringer I efter os, så vi kan komme og bringe jer tilbage til jeres egen bil. Her afregner vi og tager afsked, hvorefter I begynder hjemturen.

Gråsten Slotshave - altid et besøg værd.

Priser og muligheder

Priserne for 2024 afhænger af din indkvarteringsform.
Du kan i år vælge mellem 2 former:

  • Indkvatering i hytte(r) eller værelse i Rinkenæs.
    Kapacitet op til 4 personer pr. hytte.
  • Privat dobbeltværelse i Alnor ved Gråsten.
    Kapacitet op til 3 personer.
Minimum booking er 3 overnatninger. 

Betaling og afbestilling:
Der betales intet depositum.
Afbestilling kan frit foretages frem til 10 dage inden opholdet.
Ved afbestilling senere end dette faktureres 50%.
Ved udeblivelse faktureres 50%.
Afregning sker kontant eller via MobilePay under opholdet.