Tak for en fantastisk sæson.

2020 begyndte med masseaflysninger, men viste sig at blive vores hidtil vildeste sæson.

Omkring 100 grupper på 2 eller flere gæster, hver med omkring 3 overnatninger, skabte travlhed i vores lille Bed & Breakfast dette år. Alle 3 udlejnings-værelser i vort gamle, gule hus har været i brug hen over sommeren og langt ind i efteråret.

Det var en stor oplevelse og en glæde for os at betjene så mange glade gæster fra hele landet. Vandringsfolk, som oplevede Gendarmstien fra ende til anden - eller fragmenteret, for at vende tilbage en anden god gang.

Vort nye koncept med at tilbyde fleksible længder på dagsmarcherne, ramte et stort behov. Det skabte den tryghed , der overbeviste mange førstegangsvandrere om, at de nok turde binde an med en længere vandretur.

Vi supplerede også vores tilbud med bagagetransfer og biltransfer. Vi nåede at flytte omkring 170 biler fra den ene ende af Gendarmstien til den anden, og modtager stadig bestillinger, selv om der kun er en måned til jul i skrivende stund. Også her ramte vi et stort behov.

Den store nyhed her inden årsskiftet er, at vi efter 7 gode år desværre må lukke for udlejningen.  Årsagen er for så vidt positiv nok, for alle vores udlejningsværelser overtages af vores datter og hendes familie i en periode på 2 år. Vi bliver dermed 3 generationer under samme tag, og det er en oplevelse, som vi ser frem til med stor glæde.

Men hvad så med vores overnattende gæster, hvoraf en del allerede nu har reserveret plads hos os i 2021? De skal ikke være nervøse. De vil blive serviceret af os med fleksible dagsmarcher, men i samarbejde med andre udlejere, særligt udvalgt af os.

De nye muligheder byder på valget mellem at overnatte forskellige steder langs ruten, alle certificerede af os, eller at sove i den samme seng alle nætter.

I takt med at vores aftaler med udlejere langs Gendarmstien kommer i hus, vil detaljerne blive fremlagt på vores hjemmeside og på Facebook. Alle med bookinger i det nye år vil blive kontaktet direkte og få de nye muligheder forelagt.

Ønsker du at booke allerede nu, tager vi gerne mod forhånds-reservationer, som senere kan konfirmeres, når alle muligheder og konditioner er på plads. Kapaciteten bliver begrænset. Vi vil hellere betjene nogle få gæster rigtigt godt end at give mange en halvdårlig oplevelse.

Bil transfers fortsætter vi med i 2021 med nogle få justeringer, som alle er baseret på de erfaringer vi har gjort i 2020. Bl.a. vil man finde mange transfers med stor rabat, som vi vælger at give i tilfælde, hvor logistikken kan drage fordel heraf.

Hvis der eksempelvis står 5 biler, der skal flyttes fra Padborg til Skovby, men ingen, der skal den modsatte vej, vil flytninger fra Skovby til Padborg pludselig blive meget billige.

Vi takker alle, som vi har flyttet bil for, for den tillid, de har vist os. Alt er gået godt, helt uden skrammer - og det er vi glade for al den stund vi har kørt over 15.000 km i kundernes biler, hvoraf nogle endnu ikke havde rundet de første 1.000 km og andre havde kostet et 7 cifret beløb.

Bagage transfers vil vi også komme til at få flere af i den kommende sæson. Erfaringerne fra i år vil give lavere priser og bedre logistik, så man kan nyde alle 84 km langs ruten uden at være nødt til at slæbe på hele sin tunge bagage.

Endnu engang tak for en fantastisk, travl, lærerig og fremfor alt hyggelig sæson her i det meget usædvanlige år - 2020.

Herunder får du det nok mest fotograferede motiv på Gendarmstien i 2020: Det skæve træ i Sønderskoven øst for Sønderborg. Der er lige ved at vælte, og det har det været hele året.
I baggrunden ser du Kegnæs.

Lad os se om træet stadig står og kigger ned i vandet, næste gang du vandrer ad Gendarmstien. 

IMG_20200425_163427jpg