Ny Bil Transfer Service

Der er mange slags vandringsfolk. Lige fra dem, der elsker naturen, men som også foretrækker at sove i en god seng, til den anden ende af skalaen med stor rygsæk, en kæp i hånden og absolut ingen ide om hvad natten måtte bringe: Et shelter, et telt eller måske en hængekøje mellem to af skovens bøgetræer?

Fælles for de fleste er, at hvis de kommer i bil, får de en udfordring. De vil som regel stille bilen ved Gendarmstiens begyndelse, og når de ankommer til rutens anden ende, skal de have fat i den igen.

Dette – at komme tilbage og hente bilen – kan være et problem.

Man kan tage bussen. Men det er en lang og besværlig rute med to skift undervejs, og selv om dette er den billigste mulighed, er der absolut intet billigt over billetterne. Og er man flere personer, hvad man jo som regel er, så er det en post, der vejer på budgettet.

Mens covid-19 raser er busserne sat delvis ud af drift og erstattet af Flextrafik. Afstanden mellem Skovby og Padborg er 60 km, og med en kilometertakst på 5,50 kr koster turen 330 kr pr. person (Rejseplanen 9.4.2020)

Alt dette fandt vi ud af, da et par friske vandringsfolk fra København kontaktede os og spurgte om ”transfor kørsel” kunne tænkes at blive en ny ydelse hos GendarmstienFlex?

De ville gå fra Skovby til Padborg og sove i telt undervejs, og det tog os ikke længe sammen med dem at finde ud af, hvordan et transfer-tilbud skulle udformes:

Sådan gjorde vi:

·         Da parret kørte fra København, sendte de os GPS’ens ETA (est. ankomsttid).

·         Vi ankom næsten samtidig til Brugsens P-plads i Skovby.

·         Vi legitimerede os og fik deres bilnøgler – og bilen.

·         De begyndte deres tur med rygsækken bagpå.

·         Vi kørte deres bil til Padborg, lige hvor Gendarmstien slutter.

·         Da de passerede vores hus, som er lige på ruten, fik de nøglen retur.

·         Da de nåede Padborg, stod deres bil parat til turen hjem.

Vi kalder den nye ydelse GendarmstienFlex BilTransfer og udbyder den til 350 kr.

Denne service er IKKE betinget af at man samtidig booker overnatning.
Alle kan benytte sig af den.
Ring 2855 3455 hvis det bliver aktuelt for dig.

Du kan læse mere her.