Booking i 2021 er åbnet

En god og positiv erfaring kom der ud af 2020, som eller var et skrækkeligt år. Det var og er, at det godt kan lade sig gøre at at holde ferie inden for landets grænser og få en dejlig oplevelse for livet.

I 2020 lærte vi, at Danmark har mange naturoplevelser at byde på. Vi havde gæster fra hele landet, som vandrede ad Gendarmstien, og som bagefter begav sig ud på andre vandreruter. Fyn rundt, Grejsdalen, Møn rundt. Bornholm blev nærmest trådt flad i 2020.

Bookingerne til 2021 sæsonen er allerede godt i gang hos os i GendarmstienFlex. Vi indførte sidste år en hente-bringe ordning i forbindelse med vores Bed&Breakfast, og det ramte et meget stort behov. Vi havde mange gæster, som ellers ikke ville have givet sig i kast med Gendarmstien uden den tryghed, der ligger i at kunne blive hentet, når benene er trætte.

Til forskel fra sidste år er bookingerne i 2021 ikke hos os selv. Vores værelser er ikke tilgængelige i år, så vi har lavet aftaler med andre udbydere på den måde, at vi tager imod vores gæster og servicerer dem, mens de bor hos vores samarbejdspartnere. Vi har indtil videre aftaler med to, og har ingen ønsker om at blive større end at vi stadig er i stand til at give en 1. klasses service. Læs mere på vores hjemmeside, som er opdateret med de nye priser for 2021.

Ideen med vores vandrepakker er, at man spontant kan tage sig tid til at lave afstikkere. Lav ingen fast tidsplan, men giv jer tid til at opleve naturen og de seværdigheder, I kommer forbi. Tag en tur i Gråsten Slotshave, hvis den er åben. Den er lukket mens de kongelige bor der midt på sommeren, men ellers åben for offentligheden. Besøg også den gennem-renoverede kongelige køkkenhave, som ligger lige nord for slottet. Se evt. udsendelsesrækken om den på DR.

Hvis I vælger selv at planlægge turen på Gendarmstien, kan vi hjælpe med at transportere den tunge bage eller bilen for jer. Vi er i år blevet samarbejdspartner med Vagabond Tours, så vi kommer til at flytte bagagen for flere hundrede grupper af glade vandrere på Gendarmstien, og vi kan også klare jeres.

Det er altid sundt at smage sin egen medicin, og sidste år fik vi det meget relevante spørgsmål mindst en million gange:  - Har I selv været ud og gå ad Gendarmstien?  Den sved en lille smule hver gang, for nej, vi har ikke taget den fra ende til anden, men vi har oplevet det meste i små bidder og kender ruten ud og ind.

Vi kommer heller ikke til selv at gå hele forløbet igennem i 2021. Dertil bliver sæsonen alt for travl. De små pauser, vi håber at få, vil blive tilbragt ude på fjorden i vores kajakker – og det kunne du også gøre, hvis du har kajak eller kano: Tag den med, forlæng dit ophold og sæt den i vandet lige udenfor din feriebolig. Langs Gendarmstien vil du finde et fantastisk vand-landskab, perfekt til en dagstur på vandet med en god madpakke, som vi leverer.

Coronaen, tænker du? Ja, den sætter også sit præg på vore måde at betjene vores gæster på. Vi holder den afstand vi bør og skal. Det har også fået indflydelse på den måde vi kører sammen på. Det kan du også læse mere om på vores hjemmeside under pakkepriser.

De bedste hilsner,
Ranveig og Claus Levinsen